top of page

Productinformatie
Werkwijze
Retourbeleid


 

Als u een of meerder producten van ons wilt aanschaffen adviseren wij u graag bij uw aankoop.

Al onze producten worden vervaardigd op bestelling en hebben dus een productie-,  en levertijd van normaal gesproken tussen de 5 en 7 weken. 

Onze kasten  worden met veel aandacht voor kwaliteit en detail vervaardigd in Nederland en wel in de Gelderse Achterhoek waar vakmanschap hoog in het vaandel staat.

De mannen en vrouwen die aan onze collectie werken doen al l 20 jaren hun uiterste best om de leukste kast van Nederland te maken en zijn daar ontzettend trots op. Bij de vervaardiging komt namelijk ook veel handwerk kijken. 

Twijfelt u voor u een bestelling in de webshop plaatst of heeft u nog vragen, dan kunt u ten allen tijde  contact met ons opnemen per mail, telefonisch of via whatsapp. 

Heeft u vragen over (prijs)mogelijkheden voor projecten, speciaal gewenste kleuren, maten of aanpassingen,  dan staan wij u graag te woord.

Persoonlijk contact en advies vinden we belangrijk bij zo'n grote aankoop. 


Bestelt u bij ons een of meerdere kasten, dan worden deze in de meeste gevallen flat packed, verpakt in dozen op pallet of binnen Nederland soms ook geheel gemonteerd geleverd door de meubeltransporteur waar wij al jaren mee samenwerken.

Retourbeleid: 

Ontdekt u bij levering toch een beschadiging aan de verpakking, maak hier zo snel mogelijk een foto van, en neem contact met ons op. 

1. Producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst te worden geretourneerd. Zodra wij uw bestelling  in nieuwstaat retour hebben ontvangen krijgt u het aankoopbedrag retour binnen 10 werkdagen, met uitzondering van de transportkosten voor de retourzending. 

2. Indien u schade ontdekt aan de verpakking bij aflevering kunt u het pakket weigeren. Maak altijd foto's van de beschadigde verpakking en overleg met de chauffeur en bel of whatsapp met ons:  +31 (0) 6 23785623.

3. De producten en verpakking moet in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Daarom dient u foto's te maken van de verpakking bij ontvangst als deze is beschadigd. 

4. Customized orders met speciale kleuren of maten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij beschadigd afgeleverd. 

Kastenwand blauw, Storagewall_edited.jpg
_MGL9696-Achterkant-kast-logo-bewerkt-KVH.jpeg
Detailfoto trapgevel dak_roof.jpeg
18039359293336384.jpg
Interior Design Museum

Speciale Projecten: Hotels, Kinderopvang, Scholen en Praktijkruimtes.

Onze kasten zijn in de loop der jaren steeds vaker toegepast in scholen, medische praktijken, ziekenhuizen, kinderdagverblijven maar ook in hotelinterieurs kom je steeds vaker een "straatje Amsterdam" tegen in de lobby, ontvangsthal of andere ruimtes. 

Interieurarchitecten, woningstylisten of projectinrichters; neem contact met ons op over de mogelijkheden.

bottom of page